---

Gazi Üniversitesi Öğrencisi Pelinsu Ece Civelek’den ‘Spor ile Değişen Hayatlar ve Destek Mekanizmaları’ Paneli

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Pelinsu Ece Civelek, ‘Spor ile Değişen Hayatlar ve Destek Mekanizmaları’adlı panelini, özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılması ve yerel yönetimlerin hizmetlerini ele alarak başarıyla gerçekleştirdi.

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, üniversitenin beden eğitimi bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Pelinsu Ece Civelek’in ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersinde sunduğu özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılması ve yerel yönetimlerin sağladığı hizmetleri içeren panel önerisini ‘Spor ile Değişen Hayatlar ve Destek Mekanizmaları’ adıyla hayata geçirdi. Üniversitenin ev sahipliği yaptığı projenin danışmanlığını Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Levent İlhan, yürütücülüğünü ise öğrenci Pelinsu Ece Civelek gerçekleştirdi.

Etimesgut Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi’nin de destek verdiği panele öğrenciler, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı. Etkinlikte, özel gereksinimli bireylerin el emeğini ortaya koyduğu özel yetenekler sergisi düzenlendi. Spor ile değişen hayatlar ve yerel yönetimlerin özel gereksinimli bireylere sağladığı hizmetleri konu alan panelde özetle “Farkındaysan Engel Yok” mesajı verildi.

DİĞER HABERLER